nieuws
kunstenaars
exposities
activiteiten
winkel
projecten
informatie

verhuur
foundationLiefhertje en
De Grote Witte Reus
Stationsweg 137
2515 BM Den Haag
070 3886585

info@lhgwr.com

   

Openingstijden
Wo - Za 12.00 - 17.00 uur
Zo - Di Gesloten
 
 
 
     

 
     
 


Nieuwsbrief #90 - 9 april 2014Verlengd!De tentoonstellingen van Marleen Sleeuwits en Mémé Bartels zijn verlengd tot 19 april!Artist Talk: Marleen Sleeuwits en Mémé Bartels in gesprek met Edo DijksterhuisVrijdag 11 april om 19.30 uur organiseren we een Artist Talk met Marleen Sleeuwits en Mémé Bartels. Ze geven allebei geven ze een presentatie van hun werk waarna ze in gesprek gaan met Edo Dijksterhuis.

Dijksterhuis is freelance journalist en coördinator bij het Laboratorium Actuele Kunstkritiek. Hij werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers als De Filmkrant, De Persdienst, Museumtijdschrift, Art Slant, DAMn Magazine, Salon, The Mind's Eye, MuseumVisie, Items, Mondriaan Fonds, Zuiderlucht, VandenEnde Foundation, Stimuleringsfonds Creatieve Industrie, Smaak Magazine (Rijksgebouwendienst), International Film Festival Rotterdam en de Vereniging Bedrijfscollecties Nederland.RondleidingZaterdag 12 april tussen 16.00 en 17.00 uur zullen Marleen Sleeuwits en Mémé Bartels een rondleiding geven langs hun werk. Iedereen is van harte wekom! Wil je ook langskomen, stuur dan een mailtje naar info@lhgwr.comArt Walk With MeZondag 27 april vindt de eerste Art WalkWith Me van dit seizoen plaats, onder leiding van Peter van Beveren, taxateur moderne en hedendaagse kunst. Lees meer >>>


Wat doen onze kunstenaars zoal
In maart van dit jaar reisden wereldberoemde fotograaf Pieter Hugo uit Zuid-Afrika en onze eigen Lana Mesic samen af naar Rwanda voor een intensief fotografieproject n.a.v. de genocide die daar in 1994 plaatsvond. Beiden brengen het proces van vergeving en veerkracht, van overlevenden maar ook van daders, op geheel eigen wijze in beeld.
Er gaan al flink wat beelden rond omdat de herdenking deze week is begonnen, maar vanaf 22 april kun je het werk van Lana bekijken in Het Nutshuis.

Bij Galerie Block C is nog tot en met 25 april een bijzondere boekpresentatie van Nadine Stijns' Floating Population te zien. Wim Bosch deed voor Trendbeheer verslag.
Daan Paans is in voorbereiding op een grote tentoonstelling in Munchener Stadtmuseum in september waar o.a ook werk van Alec Soth en onze eigen Karianne Bueno te zien zal zijn!
We zijn erg blij dat onze oude grootformaat printer mee mocht met Maurice van Es (in mei te zien in de projectruimte van LhGWR) naar Milaan. Maurice geeft tijdens de Salone een fotografie performance.WerkzaamhedenTussen 20 april en 23 mei is de tentoonstellingsruimte gesloten vanwege renovatie werkzaamheden. De winkel is natuurlijk wel open en je kunt nog flink wat stockwerk bezichtigen in de hal en de ladekast van LhGWR. 
     
 
     
  De nieuwsbrief van Liefhertje en De Grote Witte Reus verschijnt om de twee weken.

aanmelden nieuwsbrief

     nieuwsbrieven archief

nieuwsbrief #90
nieuwsbrief #89
nieuwsbrief #88
nieuwsbrief #87

2013
nieuwsbrief #86
nieuwsbrief #85
nieuwsbrief #84
nieuwsbrief #83
nieuwsbrief #82
nieuwsbrief #81
nieuwsbrief #80
nieuwsbrief #79
nieuwsbrief #78
nieuwsbrief #77
nieuwsbrief #76


 
     

 

   
     
 
  Copyright (C) 2014 Liefhertje en De Grote Witte Reus Den Haag / All rights reserved / Disclaimer
Thanks to: Europese Unie, Gemeente Den Haag, Stroom Den Haag, Hofstad Hosting
  Hier wordt geïnvesteerd in uw toekomst.
Dit project is mede mogelijk gemaaktmet steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie.